Discussions under General

Error Could not load file or assembly 'Microsoft.Office.Server...

first post: dieguinhoo wrote: Hello,I trying use this webpart but i have this error:Could not loa...

latest post: Andy1983 wrote: I understand, WSS 3.0 is not supported?

Does it work for SharePoint 2010 ?

first post: saumil wrote: Does it work for SharePoint 2010 ?

Name

first post: derdeno wrote: Hello,the webpart is working very fine. But I´ve one question...

latest post: NiJor wrote: Hello.I don't want to hijack this tread but my question concerns th...

sharepoint 2010

first post: rrediska wrote: Hi,Will it work for SP2010?10x

latest post: erw1n wrote: I haven't had the chance to try the webpart in SP2010, as soon as I...

how to install de birthday webpart

first post: zerocooljs wrote: hi i'm new user of webparts i want to know how to install the birth...

only shows present year birthdays

first post: ignasitt wrote: Hi, I've instaled the webpart and configured to show birtdhays on n...

Something is wrong, I can’t see any birthday!

first post: efebo wrote: Hello guys, I added the webpart but it's not showing any info. Do I...

latest post: Erw1n wrote: Hi Efebo,In the configuration of the webpart you to set the "and yo...

The WebPart does not appear in library

first post: freeheel wrote: After succesfull finishing of installation process the webpart appe...

latest post: frosorho wrote: It looks like the installer/WSP (for 2.0 version)  installs version...

Error when adding webpart

first post: titiaberg wrote: Hi there Thx for your solution. But after installation, while addi...

latest post: titiaberg wrote: Hi It worked.. great.. Strange that through the setup.exe it didn't...

  • 1-9 of 9 discussions
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • discussions